Welke invloed hebben aanpassingen in de supermarkt zoals prijsverlagingen en nudges op leefstijl en gezondheid? En kan een mobiele app mensen stimuleren om meer te bewegen? Deze en andere vragen worden tijdens het Supreme Nudge eindsymposium bediscussieerd.

 

Graag nodigen we je uit voor ons eindsymposium op woensdag 2 november met de thema’s leefstijl en gezondheid als rode draad. Tijdens dit symposium delen we voor het eerst alle onderzoeksresultaten van het zesjarige Supreme Nudge project. Hierbij komen zowel wetenschappelijke als praktijkinzichten aan bod. Ook gaan we in gesprek met aanwezigen uit de wetenschap, praktijk en de overheid om samenwerking op het gebied van leefstijl en gezondheid te stimuleren.

Voor wie?

Deelname aan dit symposium geeft je nieuwe inzichten en inspiratie voor de mogelijkheden en verbeterpunten rondom leefstijl, een gezonde omgeving en gezondheidsinterventies. Het symposium is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij deze thema’s, zoals onderzoekers, beleidsmakers, werkgevers en medewerkers binnen retail, zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten en andere overheden, kennisinstituten, of zorgverzekeraars. Uiteraard zijn andere geïnteresseerden ook welkom. 

Praktische informatie

Datum

Woensdag 2 november 2022

Tijd

09:30 – 19:00, inclusief borrel

Locatie

Villa Jongerius, Utrecht

Kosten

Gratis, inclusief koffie, thee, lunch en borrel


Schrijf je direct in

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Let op, we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar en toelating tot het symposium gaat op volgorde van inschrijving. 

Voor vragen over het symposium kunt u contact opnemen via supremenudge@amsterdamumc.nl of telefoonnummer 020 44 45 830.

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.