Tijdens het eindsymposium worden voor het eerst alle resultaten van het Supreme Nudge project gedeeld en besproken met geïnteresseerde uit de wetenschap, praktijk en overheid.

 

Het volledige programma en de officiële inschrijving volgen in de loop van september. Mis dit symposium niet en meld je alvast aan om op de hoogte te blijven! 

Houd mij op de hoogte over het symposium:SUPREME NUDGE

Sustainable prevention of cardiometabolic risk through nudging health behaviours

SUPREME NUDGE is een vijfjarig onderzoeksproject dat gefinancierd wordt door de Nederlandse Hartstichting en ZonMw. Met SUPREME NUDGE bouwen we voort op eerdere interventies om gezonde voeding en voldoende beweging te bevorderen. We combineren innovatieve benaderingen: ‘nudging’ en prijsverandering in de supermarkt, met ‘real-time’ feedback waarbij gebruik wordt gemaakt van kunstmatige intelligentie en context-specifieke informatie en adviezen over leefstijlgedrag.

 

SUPREME NUDGE wordt gecoördineerd door het Amsterdam UMC - locatie VU en heeft daarnaast partners van de VU Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Universiteit Utrecht, het Voedingscentrum, Nynke van der Laan (ICT developer), en supermarktketen Coop.