Test een nieuwe app en doe mee met ons onderzoek!

Meer wandelen met een app

Wij zoeken deelnemers om een nieuwe iPhone applicatie te testen gedurende een periode van vier weken, en hun ervaringen met deze applicatie met ons te delen.

 

Deze app houdt bij hoeveel stappen de gebruiker dagelijks zet en moedigt gebruikers aan om elke dag in beweging te blijven door middel van gepersonaliseerde boodschappen. De app werkt op de achtergrond (u hoeft er zelf niet naar om te kijken), en u ontvangt deze aanmoedigingen net zoals u een sms of Whatsapp bericht zou krijgen.

Waar bestaat het onderzoek uit?

In het eerste onderdeel zullen wij u onsite helpen met het installeren van de app op uw iPhone, en u het gebruik van de app uitleggen. We zullen u ook een korte vragenlijst voorleggen. 

 

Vervolgens gebruikt u de app gedurende een periode van vier weken. Aan het einde van elke week krijgt u van ons het verzoek een korte vragenlijst in te vullen met uw ervaringen. Uw privacy wordt volgens de wetgeving gewaarborgd. Deelnemers krijgen een vergoeding van €40 en maken kans om een Fitbit te winnen.

Wanneer kunt u meedoen?

Voor dit onderzoek zoeken wij deze deelnemers:

 

- U bent 40-75 jaar oud. 
- U woont in Amsterdam.
- U heeft een iPhone (iPhone 5S of nieuwer).
- U heeft ervaring met het ontvangen en versturen van berichten op uw iPhone.
- U heeft geen gezondheidsklachten die een bezwaar vormen om (meer) te wandelen.

- U heeft uw iPhone (bijna) altijd bij u, en beschikt over een mobiel data abonnement.

 


Wilt u meedoen?

Stuur een e-mail naar a.l.vos@uva.nl of vul onderstaand formulier in als u geïnteresseerd bent om mee te doen met het onderzoek.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.